Ohjeita pennun ostajille ja kasvattajille

 

Pienpystykorvat ry:n pentuvälittäjä

Laura Blomvall, pv.pienpystykorvat@gmail.com

Pennunostajia kehotamme hankkimaan pennut yhdistyksen välityksen kautta, yhdistys välittää ainoastaan jalostusohjesäännön mukaisia pentueita.

Tutustu myös Kääpiökoirayhdistyksen julkaisuun: "Oletko hankkimassa kääpiökoiraa?"

Yhdistyksen pentuvälityksessä olevat pentueet täyttävät yhdistyksen jalostusohjesäännön vaatimukset. Vanhemmat ovat näyttelyissä vähintään H:lla palkittuja ja sekä niiden polvet että silmät on tutkittu terveiksi (silmätarkastuslausunto alle 24 kk vanha astutushetkellä). Pentujen luovutus aikaisintaan 7-8 viikon iässä kasvattajasta riippuen.

Kasvattajien kotisivujen linkkejä on kasvattajasivuilla.

Kasvattaja, kun ilmoitat pentuvälittäjälle pentueen tai odotettavissa olevan pentueen, on toivottavaa, että jo ensimmäisessä ilmoituksessa on kaikki mitä ilmoitukseen halutaan, (arvioitu) syntymäviikko, vanhempien nimet, mahdolliset värit sekä kasvattajan yhteystiedot.

Pentue pidetään pentuvälityksen listalla kolme kuukautta, jonka jälkeen pentue poistetaan listalta. Jos pentu on siinä vaiheessa vielä myytävänä niin ota yhteyttä pentuvälittäjään. Kun haluat ilmoituksesi poistettavan (pennut myyty tai päätätkin pitää itse), ilmoita siitä pentuvälittäjälle!