Hallitus tiedottaa!

Hallitus tiedottaa 2/17

- Kevätpäivä järjestetään sunnuntaina 23.4. Lahdessa Renkomäen hallilla. Ohjelmassa muun muassa terveystarkastuksia (silmät, polvet, sydän ja jäsenille erittäin edullisesti!), rotumääritelmän tulkintaa, trimmausopetusta, lounas sekä yhdistyksen kevätkokous. Seuraa ilmoittelua! Pian kuuluu tarkempaa infoa.

- Ensimmäisessä lehdessä on myös harrastuskoirien pisteet.

- Yhdistyksen pääerikoisnäyttely järjestetään 10.3.2018 Sastamalassa Häijään kylässä. Tuomareista ja tarkemmasta paikasta tiedotetaan myös pian lisää!

Hallitus tiedottaa 1/17

- Toiminnantarkastajiksi vuodelle 2017 on valittu Jaana Ranne ja Laura Ruotsalainen.

- Yhdistyksen varapuheenjohtaja vuonna 2017 on Piia Pekkola ja sihteerinä Minna Jutila.

- Yhdistys järjestää tapahtumapäivän sunnuntaina 23.4.2017 Lahdessa Renkomäen hallilla. Ohjelma on vielä avoin, mutta suunnitteilla on muun muassa terveystarkastuksia ja muuta ohjattua ohjelmaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös yhdistyksen kevätkokous.

- Kennelliitto on hyväksynyt Pienpystykorvien oman erikoisnäyttelyn! Näyttely järjestetään 10.3.2018 ja mukana on myös junior handler -kilpailu. Tuomareista, paikasta ja muusta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Hallitus tiedottaa 4/16

Hallitus laatii yhdistykselle toimintatapa-dokumentin, jossa kerrotaan yhdistyksen hallinnon perusperiaatteet. Toimintatapa toimii jatkossa hallituksen työkaluna.

Hallitus ehdottaa syyskokouksessa, että yhdistys hakee SAGIn jäsenyyttä. Hallitus tulee myös ehdottamaan, että talkoolaisille ja hallituksen jäsenille korvataan matkakulut, kun toimihenkilö on järjestämässä eri tilaisuuksia. Myös koirien terveyskyselyt ovat asialistalla.

Jessi Landen osallistuu koulutusviikonloppuun käyttäytymisen jalostustarkastuksesta.

Yhdistys maksaa Agirotuun osallistuvien joukkueiden ilmoittautumismaksun, mikäli joukkue edustaa yhdistystä.

Kesäpäivien suunnittelu etenee. Yhdistys tarjoaa jäsenille lauantain ruokailut. Ohjelmassa on muun muassa Mejää ja koirahierontaa. Ilmoitus lehdessä 2/16. Kirsi Honkanen suorittaa jalostustarkastuksia päivien yhteydessä.

Yhdistys järjestää joukkonäytteenoton Hannes Lohen geenitutkimusryhmälle kesäpäivillä ja erikoisnäyttelyn yhteydessä. Asiasta tiedotetaan enemmän lähempänä.

Hallitus tiedottaa 3/16

- Hallitus hyväksyi tilinpäätöksen vuodelta 2015

- Yhdistyksen luonnetesti on täynnä ja varalle löytyy koiria

- Hallitus päätti jakaa vuosikirjat ilmaiseksi niille kasvattajille, joilla on lehdessä kasvattajalokerikko. Vuosikirjojen hintaa jäsenille lasketaan. Vuosikirjojen hinnat ovat 5 e jäsenille ja ei-jäsenille 10 e.

- Hallitus ehdottaa syyskokouksessa, että yhdistys hakee Suomen Agilityliiton (SAGI) jäsenyyttä ensi vuonna. Tällöin Pienpystykorvien jäsenet voisivat saada agilitylisenssin rotuyhdistyksen kautta ja Pienpystykorvat voisivat saada oman edustusjoukkueen SM-kilpailuihin. Pienpystykorvat saisivat edustajan SAGIn kokouksiin, joissa päätetään muun muassa säännöistä ja hyppykorkeuksista.

- Jessi Landen pitää kesän aikana yhdistyksen jäsenille agilitykoulutuksen, jotta jäsenistö pääsee tutustumaan lajiin.

Hallitus tiedottaa 2/16

- Hallituksen ehdotus vuoden näyttelykoira -kilpailun säännöistä julkaistaan yhdistyksen sivuilla ja Facebookissa, jotta jokainen voi tutustua sääntöehdotukseen ennen kevätkokousta.

- Sihteeri Minna Jutila edustaa yhdistystä SKKY:n vuosikokouksessa.

Hallitus tiedottaa 1/16

- Hallitus on päättänyt aloittaa avoimemman tiedotuksen tekemällä tämän kaltaisen tiedotteen jokaisesta kokouksesta. Tiedotteeseen kirjoitetaan jäseniä mahdollisesti kiinnostavista aiheista.

- Hallituksen kokousten alustavat päivämäärät tulevat yhdistyksen sivuille ja Facebook-ryhmään. Huomatkaa, että muutokset ovat aina mahdollisia ja päivät ovat alustavia. Listaus helpottaa aikataulujen mietintää, mikäli jäsenillä on jotain asioita, joita haluavat hallituksen käsittelyyn (esim. jäsenhakemukset).

- Yhdistys järjestää jalostustarkastuksen Helsingissä 15.5.2016 molemmille roduille. Tarkastajana toimii Jussi Liimatainen. Asiasta tiedotetaan enemmän seuraavassa lehdessä (1/16) sekä nettisivuilla ja Facebookissa.

- Yhdistys hakee Palveluskoiraliiton järjestelmään Virkku-tunnuksia. Tämä helpottaa jatkossa esimerkiksi luonnetestien anomista.

- Luonnetesti on hyväksytty Palveluskoiraliitossa. Luonnetesti järjestetään 9.-10.4. Helsingissä.

- Hallitus esittää kevätkokouksessa Vuoden Pienpystykorva-kilpailun sääntöjen selkeyttämistä, alkaen näyttelyvuodesta 2016. Pisteiden laskua ei ole tarkoitus muuttaa, mutta muuten sääntöjä selkeytetään, ettei laskennassa ole tulkinnanvaraa. Pistelasku aiotaan tuoda jäsenistölle julki vuoden aikana, jolloin jokainen voi tarkastaa pistelaskua jo ennen kuin lopulliset tulokset julkaistaan lehdessä